Eeli Marjelund

Elämän motto:-
Fribamotto:-
Olen harrastanut Frisbeegolfia:2-3v.
Paras Fribakokemukseni:Joko ensimmäisen pdga kisan voitto Skogbyssä tai 2021 Lohja openin ma2 sarjan voitto.
Jos saisin ottaa autiolle saarelle VAIN yhden Frisbeegolf kiekon se olisi:Kannel
Kolme parasta rataa (ei järjestyksessä):Sammatti, Hanko lillmärssan ja kaatis
Kolme parasta ominaisuuttani heittäjänä:Tarkkuus, ringin sisältä putti ja kämmen puolen heitot
Kolme suurinta kehityskohdettani heittäjänä:10-15m putit, kokemattomuus kisoissa ja sateessa pelaaminen
Vapaamuotoinen esittely itsestäni:19-vuotias kilpailuhenkinen miehen alku Muijalasta. Frisbeegolfia harrastanu 2 vuotta ja pdga-kisoja alkanu kiertämään tänä kesänä. Tällä hetkellä armeija vähän hankaloittaa harjottelemista, mutta lomilla heitetäänki sitte niin paljon kun vaan kerkiää. Harjottelu koostuu meikäläisellä pääosin harkkarundeista. Puttailu kotona ja kenttätreeni asemanpellolla kuuluu enemmän ja vähemmän kanssa harjotteluun. Tavotteita fribassa ei ole muita, kun heiton kehittyminen joka vuosi. Kilpailemisesta tykkään tosi paljon, joten intin jälkeen tiedossa paljon treenaamista ja kisoja.