Lokeille menestystä kotikisoista Laakspohjasta!

27.10.2020

Perinteinen ODFL kilpailtiin jälleen 24.10 Laakspohjan radalla. MA1 luokassa nähtiin jännitystä koko rahan edestä kun ensimmäisellä kierroksella puttinsa kanssa taistellut heräsi taistelemaan jopa voitosta toisella kierroksella. Ensimmäisellä kierroksella -4 tuloksen heittänyt Heinänen oli neljä heittoa kärkeä jäljessä ja kirin aloitus toisellakin kierroksella kesti hieman kun varsin helpolla kakkosväylällä korttiin napsahti par. Neljännellä ja viidennellä väylällä upposi reilut 10metriset putit josta taistelu alkoi. Varsin virheettömästi läpi toisen kierroksen heittänyt Heinänen upotti hänen kierroksensa viimeisellä väylällä (ykkönen) vaikeahkon putin sisään ja tulos peräti -10 jonka ansiosta päästiinkin uusintaan. Uusinnassa voitto ratkesi Talin Tallaajien Samu Järvisen eduksi vasta kolmannella (17) väylällä.


-Olen varsin tyytyväinen toiseen kierrokseen vaikka sieltä jäi helppoja väyliä roikkumaan, mutta aina ei voi kaikki onnistua. Elämäni ensimmäinen virallinen PDGA-tonni tuli ja se oli koko kauden päätavoite; tästä on hyvä lähteä ensikauteen tasoittamaan hyvän ja huonon päivän eroa. -Heinänen tuumii.

Mastereissa nähtiin Lokkien kaksoisvoitto kun Tommi Siurua voitti näytöstyyliin yhteistuloksella -10 ja häntä säesti uusinnalla toiseksi noussut Janne Louhi tuloksella -7. MA3 luokassa nähtiin niinikään uusinta jonka  jälkeen Ismo Romström otti pronssia. Naisten taistelun käänsi nimiinsä Jasmiina Saario ennen nuorta Nelli Forsbergiä.